+1, -0

GMS Pelit #2

 

#2

Yleiskatsaus

GMS Pelit on kuukausittain julkaistava artikkeli jossa esittelemme kuukauden aikana lupaavimmalta vaikuttavat pelit.

Tällä kertaa spottivaloon pääsivät juuri indiegogo-kampanjaan ryhtynyt Arenum ja Panicin juuri valmistunut Didi's adventure sekä Reaktorin ja Kivihirviön Mestarikalastus Pro.

Tällä kertaa numero jäi välttämättä hieman tyngäksi. Toivottavasti saamme nyt elokuussa paljon uusia mielenkiintoisia projekteja joista kirjoittaa!


Arenum

Arenum on vanhaan suomalaiseen Areena-pelin konseptiin perustuva vuoropohjaista taistelua sekä managerointia yhdistelevä strategiapeli. Peli käyttää itsestään rimpsua "a fantasy arena management game".

Pelin ideana on koota erilaisista gladiaattoreista koostuva unelmajoukkue joka voittaa liigat ja turnajaiset ja kohoaa koko maailman ykkösjoukkueeksi. Erilaisia managerointimahdollisuuksia on lukuisia: voit ostaa hahmoille esineitä, kouluttaa niitä, tehdä esinetutkimuksia ynnä muuta.

Pelin demon voi ladata indiegogo-kampanjasivulta. Kampanjan tarkoituksena on kerätä rahaa projektille.

Lataa tästä!

Foorumiaihe


Didi's adventure

Uutuudentuore Didi's Adventure on GMS:n ensimmäinen aluevaltaus Android Marketissa. Pelissä ohjaat söpöä Didi-pallurahahmoa jonka tarkoituksena on edetä kenttä kentältä kohti loppuvastuksia.

Pelissä on massiiviset 30 kenttää jotka kaikki säväyttävät erilaisilla pähkinöillä ja uusilla elementeillä ja ansoilla.

Pelistä on olemassa HTML5, PC, Android ja tulevaisuudessa myös iOS-käännös. Peli esiteltiin GMS Pelit:n edellisessä numerossa. Android marketista löytyy ilmaisversio sekä dollarin maksava maksullinen versio.

Foorumiaihe


Mestarikalastus Pro

Mestarikalastus Pro:ssa tarkoituksenasi on kalastella kaloja ja ostaa rahalla päivitettyä kalustoa ja siten voittaa itsellesi Masa Pekkasen mestaruus.

Vielä hieman kulmikkaalta tuntuvasta pelattavuudesta huolimatta pelissä on potentiaalia. Peli on tulossa selaimelle HTML5-käännöksenä.

Foorumiaihe

Kommentit (0)
  • Ei kommentteja.