+12, -0

GMS Pelit #8 - Meganumero

Koska ylläpitäjämme Samppu kyllästyi tämän artikkelin kirjoitteluun, otin nyt sitten tämän vastuulleni.

GMS Pelit the logo#8

 

GMS Pelit on kuukausittain julkaistava artikkeli, jossa esittelen lupaavimmalta vaikuttaneet pelit viimeisen kuukauden ajalta.

Johtuen katkoksesta tämän artikkelin ilmestymisessä, mukana on reilu tukku pelejä ajalta edellisen GMS Pelitin jälkeen.

Pyydän jo etukäteen anteeksi sitä , että artikkelin julkaisussa kesti näin kauan sekä sitä että mahdollisesti unohdin jonkun pelin, uusien pelien määrä on sen verran massiivinen.

Tällä kertaa esittelyssä ovat REllUn ja PanicBomberin yhteistyöllä syntynyt Zombie Kill Of The Week mobile, Hessun Reign of Electronics, Pantterin Azur, Reaktorin Haastemies, Furryn Enter Sandman,Reaktorin,Riukun ja Mayhemoidin Mechanical Revenge,Jizin Mechanized Undead sekä Black Chap ja Game Maker Boyn Wayne`s Quest.

 

Pelit:

Zombie Kill Of The Week

Panicin graafikoima ja REllUn koodaama mobiilimarkkinoille vastikään rantautunut Zombie Kill Of The Week on upeilla pikseligrafiikoilla varustettua sulavaa ja hauskaa zombieitten lahtausta.

Päähenkilönä ohjataan oletusarvoisesti kasvotonta herrasmiestä alkuperäisen ZKW:n tapaan, mutta pelin edetessä hahmoa voi tuunata hyvin monipuolisesti vaikkapa näyttämään varsin hessulta.

Foorumiaihe

 

Reign of Electronics

Hessun kevätpelikisan teemaan tekemä peli on nostalgiaviboja herättävää tasohyppelyä

varsin MegaMan-tyylisellä ulkoasulla.

Pelin päämääränä on juosta ja hyppiä kentät läpi Gil Nortonina ja auttaa häntä matkallaan maailman palauttamisessa kultaiselle 90-luvulle tuhoamalla ilkeän huipputeknologiafirman tehtaan.

Foorumiaihe

Devlog


Enter Sandman

Furryn eeppinen opinnäytetyöprojekti sisältää sininuttuisen nukkumatin, satunnaisesti generoidun maailman, pinkkejä naisia sekä realistisen känninvetosimulaation.

Todella lupaavalta vaikuttava projekti omaa lisäksi erinomaisen moottorin sekä kauniit ja hyvin yhteensopivat grafiikat.

Luultavasti eeppisestä juonesta ei ole valitettavasti vielä kuulunut mitään.

Foorumiaihe

Devlog

 

Azur

Pantterin paljon potentiaalia omaava projekti Azur on eeppisellä juonella sekä karkkipikseligrafiikoilla kuorrutettua platform-RPG:tä.

Pelaaja ohjaa sinistä ukkelia tehtävänään pelastaa paras ystävänsä ja ottaa selville syy merimaailman salaperäiseen pimeyteen.

Foorumiaihe

 

Haastemies

Reaktorin taiteilema Haastemies raastaa hermoja mahdottomuutta hipovalla vaikeusasteellaan. Peli on kuitenkin tehty hyvin ja se onkin koukuttavaa ajanvietettä hyvin suunnitelluilla kentillä ja hienoilla pikseligrafiikoilla.

Pelissä ohjataan nimettömäksi jäävää liukkaat kengänpohjat omaavaa tikku-ukkoa erilaisten kenttien halki. Parhaat saavat nimensä highscorelistoille.

Foorumiaihe

 

Black Chap: The Gloomy Getaway

Black Chap on Jizin comeback GM-pelientekoon.

Pelaajan tehtävä on auttaa Black Chapia pakenemaan paikasta, jonne ilkeät valkoiset miehet ovat päähenkilön vanginneet kulkien varsin mukavasti toteutettujen kenttien halki.

Foorumiaihe 

 

Mechanized Undead

Mechanized Undead on melko perinteinen puolustuspeli koristeltuna hyvin toteutetuilla pikseligrafiikoilla.

Pelin nimetön päähenkilö seisoo jonkunlaisen tornin päällä lahdaten sieltä kyborginnäköisiä vihulaisia.

Homma toimii Jizin kännissä tekemää koodausvirhettä lukuun ottamatta hyvin.

Devlog

 

Mechanical Revenge

Eeppinen, tosin melko raskas kevätkisan voittajapeli Mechanical Revenge on Riukun, Reaktorin sekä Mayhemoidin käsialaa.

Pelin raskauden pääosin aiheuttava upea animaatiomoottori sekä kauniit grafiikat antavat lähtökohdat mahtavalle sivulta kuvatulle räiskinnälle, jossa vihollisten ruumiit muodostavat maata pelaajan jalkojen alle.

Valitettavasti ainakin kisaan julkaistu versio kärsi joistakin pelikokemusta haittaavista bugeista, allekirjoittanut ainakin toivoo pääsevänsä teurastamaan roistoja pian ilman että sankari juuttuu vähän väliä maahan.

Devlog

 

Wayne`s Quest:Controlling Time

Wayne`s Questin kehityskaarta on ollu mukava seurata huomaten kehittäjän kehittyvän jatkuvasti grafiikkojen teossa sekä koodaamisessa.

Tällä hetkellä jo varsin mukavan näköinen on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen.

Foorumiaihe

Devlog

 

 

 

 

 

 

Kommentit (0)
  • Ei kommentteja.