+6, -0

GMS Pelit #7

#7

Yleiskatsaus

GMS Pelit on kuukausittain julkaistava artikkeli jossa esittelemme kuukauden aikana lupaavimmalta vaikuttavat pelit.

Tässä numerossa esittelemme rakkaan Miccomme The Dumb Hijackerin sekä The Bless of Christmasin, Kivihirviön ja Reaktorin yhdessä kyhäämän Bike Pukin sekä Panic Artsin eXterminationin.

 

The Dumb Hijacker

Sisällöltään melko massiivinen The Dumb Hijacker valtasi Android ja iOS -marketit Panic Artsin julkaisemana. Pelissä ohjataan kaapattua lentokonetta, jolla on kikkailemalla tarkoitus tuhota sitä seuraavat viholliset.

Pelissä on kauppa josta saa lisähärpäkettä joka lähtöön sekä Online Highscoret ja neljä erilaista lentokonetta jotka kaikki saavat tasoja vihollisten tappamisestä sekä iso liuta saavutuksia. Pelattavaa riittää erittäin pitkäksi ajaksi.

Foorumiaihe

 

The Bless of Christmas

Toinen rakkaan Miccomme ja Panic Artsin toimittamista peleistä yhden kuukauden aikana on jo melko suureen levitykseen päässyt The Bless of Christmas, josta julkaistiin jo PC versio edelliseen talvipelikisaan.

The Bless of Christmasissa pelaaja ohjaa sotilasta, jonka tehtävänä on tappaa tonttuja. Verta lentää ja pelissä riittää haastetta pitkäksi aikaa. Erilaisia aseita on liuta ja kentät generoituvat randomilla: jokainen pelikokemus on siis snadisti erilainen.

Foorumiaihe

 

Bike Pukki

Talvipelikisaan osallistunut ja riittävän aikaisin julkaistu (ehti juuri sopivasti tähän GMS Pelittiin) Bike Pukki on fysiikkapeli, jossa tarkoituksena on kruisailla joulupukilla talojen katolla ja toimittaa joululahjoja koteihin.

Lataa tästä!

Foorumiaihe

 

eXtermination

Samalla nimellä aikaisemmin julkaistu eXtermination on jo hyvään tahtiin vallannut mobiilimarkkinat. Pelissä ohjataan Derek Osmondiksi kutsuttua herraa, joka lahtaa zombeja niin paljon kuin vain vastaan tulee. Click'n'run tyylinen toimintapeli loistaa grafiikoillaan, kuten Panicin pelin yleensä.

Foorumiaihe

Kommentit (0)
  • Ei kommentteja.