+6, -0

GMS Oscars 2012

Äänestys 1.1. - 10.1.2013

On siis se aika vuodesta kun palkitsemme GMS-yhteisön kuluneen vuoden ansioituneimmat jäsenet. Keskustelu palkintokategorioista kestää vuoden ensimmäiseen päivään asti, jonka jälkeen alkaa äänestys (1.1. - 10.1.2013).

Ehdokkaat

Listan valmiista ja keskeneräisistä peleistä löydät aiemmista artikkelista. Vuoden wikittäjä -ehdokkaat, nuo GMS Wikin ahkerat sisällöntuottajat, löytyvät täältä. Seuraavaksi listaus tämän vuoden tulokkaista, ylläpitäjistä, exampleista ja pelisuunnitelmista.

Vuoden tulokas

Kuka tulokas on muodostunut kiinteäksi osaksi Game Maker Suomea? Kuka on tehnyt eniten yhteisön hyväksi, kehittynyt eniten pelintekijänä? Listasin kaikki vuonna 2012 rekisteröityneet käyttäjät, jotka ovat postanneet tarpeeksi saavuttaakseen Käyttäjä-aseman ja jotka eivät ole tuttuja aiemmilta foorumeilta (suluissa rekisteröitymispäivä).

Vuoden ylläpitäjä

Vuoden paras ylläpitäjä tulee olemaan joku näistä hamppareista:

Paras example

Vuoden GM-esimerkit, -tutoriaalit ja -moottorit.

Paras projekti

Vuoden aikana foorumin Pelisuunnittelu-alueella ideoidut peliprojektit. Osa näistä on jäänyt suunnitelma-asteelle, osasta on nähty pelattavaakin. Listattuna projektit, jotka ovat edenneet minimaalista tarinan ideointia pidemmälle (eli joista on esimerkiksi kuvakaappauksia tai jonkinlainen kuvaus pelimekaniikasta).

 

Kommentit (0)
  • Ei kommentteja.