+7, -0

GMS:n vuoden 2012 pelit

Kokoelma vuoden aikana valmistuneista peleistä

Taas on takana yksi pelinkehityksen täyteinen vuosi, ja vuosi Game Maker Suomen uusimman sivuston parissa. Ja on siis aika luoda retrospektiivinen katsaus kuluneen vuoden tuotantoon ja palkita parhaat teokset ja tekijät perinteisillä GMS Oscareilla.

Tässä muistin virkistämiseksi edellisten vuosien parhaat pelit (vuoden 2008 Oscar-gaala jäi ylläpidolta järjestämättä ja oli muistaakseni katastrofi):

Tämän artikkelin tarkoituksena on luoda katsaus vuoden aikana valmistuneisiin peleihin, ja samalla tehdä äänestäminen helpommaksi. Pelit on järjestetty julkaisupäivän mukaan (toivottavasti mitään ei jäänyt välistä). Mukaan ei luonnollisesti oteta pelejä, jotka on aiempina vuosina julkaistu GMS:n aiemmilla inkarnaatioilla (oriGMS, altGMS). Lasken valmiiksi peleiksi myös kilpailuihin osallistuneet pelit, jos niillä ei erikseen ole aihetta foorumin keskeneräisissä peleissä.

Tässä siis vuoden 2012 valmiit pelit. Ellet ole vielä kokeillut kaikkia, nyt on hyvä tilaisuus. Aion tehdä samanlaiset listaukset myös keskeneräisistä peleistä ja pelisuunnitelmista.


 

Kommentit (0)
  • Ei kommentteja.