+3, -2

GMS Pelit #5

Edellisen kuukauden pelejä.

#5

Yleiskatsaus

GMS Pelit on kuukausittain julkaistava artikkeli jossa esittelemme kuukauden aikana lupaavimmalta vaikuttavat pelit.

Tässä numerossa esittelemme kolme keskeneräistä peliä: Reaktorin Ukko Warsin, Kivihirviön Fallwormin sekä Trianglen Escape from the Void 2:n. 

 

Ukko Wars

Ukko Wars on suuren ja mahtavan Reaktorin pelitehtailun tulosta. Kyseessä on harvinaisen hurvatonta ja hektistä räiskintää tikku-ukoilla.

Peli on vielä rajusti keskeneräinen, mutta pelin perusidea avautuu kyllä. Pelissä syntyy arvotusti tikku-ukkoja generoidulla ulkonäöllä ja aseilla. Pelaajana olet täysin samalla viivalla kaikkien muiden ukkojen kanssa, eikä sinulla ole (kuten peleissä yleensä on) mitään muuta etua muihin nähden, kuin että sinulla on aivot. Muut ukot ovat tekoälyn ohjaamia.

Tehtävänä pelissä on totta kai tappaa mahdollisimman paljon muita ukkoja.

Lataa tästä!

Foorumiaihe

 

Fallworm

Visuaalisesti varsin muikea Fallworm pistää pelaajan aivot koetukselle. Tehtävänäsi on fysiikan lakeja noudattamalla nostaa pudonnut mato takaisin maan pinnalle. Erilaisia työkaluja on käytössä muutama ja lisää on ainakin näillä näkymin tulossa.

Lataa tästä!

Foorumiaihe

 

Escape from the Void 2

Vasta alpha-vaiheessa oleva, hieman Asteroidsia ja tavanomaisia SHMUP-pelejä yhdistelevä Escape from the Void 2 on selkeä jatko-osa esi-isälleen. Pelin ideana on siis rökittää turpiin vihollisaluksia niin hyvin kuin vain voi.

Mielenkiintoisesti peli on myös täysin mustavalkoinen ja visuaalinen toteutus on muutenkin pelissä hyvin omaperäistä.

Lataa tästä!

Foorumiaihe

Kommentit (0)
  • Ei kommentteja.