+3, -2

GMS Pelit #4

Vain hieman myöhässä.

#4

Yleiskatsaus

GMS Pelit on kuukausittain julkaistava artikkeli jossa esittelemme kuukauden aikana lupaavimmalta vaikuttavat pelit.

Tässä numerossa esittelemme Panicin AHOY! Bay Bubblesin, Kivihirvion Kickboxer 2012 sekä hessun Vulcano the gamen. Pelejä valmistui syyskuussa erittäin vähän, joten artikkelin jää ikävä kyllä lyhkäiseksi.

 

AHOY! Bay Bubbles

AHOY! Bay Bubbles muistuttaa jokseenkin viime numerossa esiteltyä Panicin Zen Attackia. Peli on siis taitoa vaativa naksuttelu, jossa täytyy puhkoa sinkoavia kuplia ja kerätä siten pisteitä, eli hyvin samantyyppinen kuin esimerkiksi Fruit Ninja. Pelissä on myös omaperäisiä elementtejä sekä kaunista pikseligrafiikkaa.

Peli on saatavilla iOS'lle sekä Androidille.

Foorumiaihe

 

Kickboxer 2012

Ehkä hieman kieli poskella -meiningillä tehty jatko-osa Reaktorin Kickboxer 2008'lle osaa viihdyttää hetken. Pelin kaikessa yksinkertaisuudessaan kaunis idea hakata Hakkella Hikke (tai päinvastoin) osaa viihdyttää hetken. Graafisesti peli on kuitenkin melko mitään sanomaton.

Lataa tästä!

Foorumiaihe

 

Vulcano the game

Kaikinpuolin perinteiseltä GMS-peliltä vaikuttava Vulcano the game ei hirveämmin hätkäytä. Vaatimaton visuaalisuus sekä lyhykäinen kesto eivät viihdettä pitkäksi aikaa tarjoa, mutta peli on toki kokeilemisen arvoinen.

 

 

Lataa tästä!

Foorumiaihe

Kommentit (2)
  • GMS Pelit arvostelee edellisen kuukauden pelit.
    #2: Samppu | 13.11.2012 13:07 - 7 vuotta sitten
  • Hienoa että näitä ylipäänsä tulee, mutta missä mahtavat olla keskeneräiset pelit kuten Fallworm, Ukko Wars, The Era of the Undead ja The Undefeatable Rinkeli? Ainakin aiemmissa numeroissa on ollut mukana myös keskeneräisiä pelejä.
    #1: Reaktori | 30.10.2012 16:15 - 7 vuotta sitten