+4, -0

Kuukauden kulinaari I

Didi's Adventure (Free)

KUUKAUDEN KULINAARI

DIDI'S LOGO

(Free)

 

Koska tämä on esikoisartikkelini (vihdoin) ja ensimmäinen Kuukauden Kulinaari-artikkeli, selitän vähän missä mennään. Kuukauden kulinaari on minun, Swastin, kuukausittainen artikkeli, jossa analysoidaan jokin hyvä peli. Pelin pitää olla lähiaikoina julkaistu keskeneräinen tai valmis peli. Pelin keskeneräisyyttä ei oteta pienessä arviossa huomioon, eli kaikki pelit ovat samalla viivalla.

Valitsin Didin, koska sain juuri äsken Android-puhelimen ja, koska olin liian huono pelaamaan High Strikeä. (Mutta sanon kuitenkin nopeasti mielipiteeni pelistä: Oli vammaista, että lentokone taipui alas, vaikka painoin kaasua. Tämä teki tähtäämisestä tuskallista ja pelin eteneminen oli hidasta. Johtui ehkä pelitaidoistani, muttei sitä tiedä. En saanut koskaan uusia aseita tai mitään ihmeellisiä vihulaisia.)

didii

Didi's Adventure on Panic arts studiosin julkaisema perinteinen puzzle-peli, jossa ohjataan, suorastaan Panicin tavaramerkiksi ristittyä, violettia söpöä palloa, joka taitaa olla jo useita vuosia vanha pelihahmo.

Peli on perus ja ehkä hieman kliseinen puzzle-peli. Ohjaat ukkelia yli piikkien ja ansaluukkujen väistellen vihulaisia. Didiä oli tönkkö ohjata johtuen virtuaalisauvasta. Itse vihaan virtuaalinappuloita, mutta tämä ei ole Didi's Adventuren vika, vaan älypuhelinten. On ärsyttävää, kun ei tunne onko sormi varmasti napin päällä.

Grafiikat ovat sitä mitä Panicilta odottaa. Täydelliset, vaikkakin enemmät vai vähemmän graafisia bugeja löytyi. Esimerkiksi jos käveli puun alle, didin pää meni osittain piiloon puun juurikasvuston alle ja ansaluukkuihin tippui, vaikka Didin jalat olivat turvallisesti maassa. Sai todellakin olla koskettamatta päälaella ansaluukkua tai kuoli, joka oli aivan sairaan rasittavaa.

Musiikit olivat ihan jees vaikka sama raita koko pelin ajan alkaakin ärsyttämään.

Loppujen lopuksi Didi's adventure on loistava peli tylsille bussimatkoille ja matikantunneille. Ostan varmasti täysversion heti, kun olen taloudellisesti hyvällä pohjalla. Eli suosittelen!

 

Didi's Adventurelle Swastin hyväksynnän sinetti: (Panic voi laittaa tämän Didin aiheeseen komeilemaan jos haluaa. ;) )

seal

Kommentit (4)
 • juu siis tämän pelin kohdalla tein sen virheen, että julkaisin kauheena bugipesänä. Nyt on pikkuhiljaa kaikki korjattu, joitain vielä saattaa ilmetä mutta ansaluukut pitäisi toimia ihan normaalisti, eli maskit on fiksattu kuntoon.
  #4: PanicBomber | 21.09.2012 05:20 - 7 vuotta sitten | +1
 • Nyt kun pelailin taas lisää Didiä, niin huomasin että tuo ansaluukkubugi ei pidä ehkä paikkansa. Nimittäin nyt didi ei kuollut vaikka avautunut ansaluukku osui sen päälakeen. Kasvoihin ja varpaanpäihin kylläkin, jos oikein muistan. Voisin kuitenkin pistää pääni pantiksi, että tuollainen bugi oli ennen kuin arvostelin pelin. :D
  #3: Swast | 20.09.2012 17:46 - 7 vuotta sitten
 • Pieni korrektaus: Panicin yhtiö on nykyään Panic Arts Studios ettei sitä sekoiteta Panic Arts -pelifirmaan.
  #2: Jaketin | 19.09.2012 23:20 - 7 vuotta sitten | +1
 • kiitos paljon, naurahdin sealille :D mahtavaa. Korjailen nuo syvyys-ongelmat seuraavaan versioon.
  #1: PanicBomber | 19.09.2012 22:27 - 7 vuotta sitten | +1