+3, -0

GMS Pelit #3

#3

Yleiskatsaus

GMS Pelit on kuukausittain julkaistava artikkeli jossa esittelemme kuukauden aikana lupaavimmalta vaikuttavat pelit.

Tässä numerossa esittelemme Panicin Zen Attackin, Reaktorin Pimeyden Labyrintin, sekä gorindsin MineVasionin. Keskeneräisenä pelinä mukaan pääsee myös Riukun High Strike.

 

Zen Attack

Zen Attackissa pelaajan on tarkoitus klikkailla ilmassa lenteleviä kolikoita ja samalla varoa klikkaamasta pommeja. Pelissä on kaksi erilaista pelimuotoa, classic sekä time attack. Pelin saa Android-käyttöjärjestelmälle sekä myöhemmin ehkä myös iOS:lle.

Peli on visuaalisesti varsin näyttävä ja kokoversion hintakaan ei ole järisyttävä; vain 86 senttiä!

Foorumiaihe

 

Pimeyden Labyrintti

Reaktorin mielettömän pelitehtailun uusin tuotos, Pimeyden Labyrintti, on aluksi exampleksi tarkoitetusta varjomoottorista ajan myötä kokonaiseksi peliksi laajentunut puzzle-/seikkailupeli.

Pelissä seikkaillaan nimensä mukaisesti pimeässä labyrintissa ja se kuhisee erilaisia ansoja. Vieriviä kiviä, nousevia piikkejä - kaikkea löytyy mukavan pikselöidyssä maailmassa.

Lataa tästä!

Foorumiaihe

 

MineVasion

Minebombers-tyylinen MineVasion on erityisesti moninpeliin keskittyvä peli. Gorinds, pelin kehittäjä, on työstänyt peliä niin kauan kuin jaksan vain muistaa, ja peli tuntuu paranevan ja laajenevan jatkuvasti.

Pelissä on tarkoituksena taistella toisia pelaajia vastaan ja kenttien välissä on mahdollista ostaa uusia taitoja sekä parempia aseita. Pelissä on 18 kenttää sekä kenttäeditori.

Lataa tästä!

Foorumiaihe

 

High Strike

High Strike on enemmän tai vähemmän perinteinen lentokonepeli. Pelissä siis ohjataan lentokonetta ja tuhotaan vihollisia. Pelissä on myös melko kattava arsenaali - lentokonetta on siis mahdollista päivittää paremmaksi. Ilmasta löytyy myös paketteja jotka auttavat sinua jalossa sodassa viholliskoneita vastaan!

Lataa tästä!

Foorumiaihe

Kommentit (3)
  • ihan jees, Zen Attackista on tulossa pian HD versio jossa on online highscoret!
    #3: PanicBomber | 07.09.2012 22:28 - 7 vuotta sitten
  • Mää olin jo huolissaan että tämän kuukauden GMS pelit uutinen olisi täynnä Reaktorin peliarsenaalista. :)
    #2: gorinds | 07.09.2012 20:56 - 7 vuotta sitten | +2
  • Kommentteja artikkelista?
    #1: Samppu | 07.09.2012 19:39 - 7 vuotta sitten