Tai rekisteröidy jo tänään!
GameDev Suomi Tiimit Rekrytointi
Etsitään osakkaita!
Sivuja: [1]

Etsitään osakkaita!

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.
Aloitusviesti: 12. Lokakuu 2018, 13:58Peukku ylös +0Peukku alas -0
Minulla on ollut jo pari vuotta peliyritys pystyssä muutaman kaverin kanssa, ja projektejakin ollut kehitteillä, mutta muilla ollut aina ongelmia ajan kanssa. Nyt muut sitten päättivät lähteä yrityksestä juuri ajan puutteen takia.

Etsisin siis pelikehityskavereita työstämään puolivalmista Unity-projektia, josta on ollut jo julkaisupuhettakin Fingersoftin kanssa, sekä tulevia projekteja. Valmis osaaja ei ole mikään pakko olla, sillä itsekään en ole mikään ammattilainen ainakaan vielä. Kunhan löytyy intoa ja aikaa niin niillä pääsee jo aika pitkälle.

Tarvitsisin porukkaa jolla olisi osaamista ja/tai kiinnostusta seuraavissa asioissa:
-Grafiikka (enimmäkseen pixel art tähän mennessä, tulevaisuudessa mahdollisesti muutakin)
-Äänet (efektit, chiptune-musiikki)

Koodauksen olen tähänkin asti hoitanut enimmäkseen yksin, ja pärjään kyllä sen kanssa, mutta koodaustaidoista ei haittaakaan ole.

Pääasiassa etsin porukkaa Oulun alueelta, että pääsisi yhdessä tekemään samassa paikassa. Toimitiloja yrityksellä ei nykyisellään ole, mutta saan kyllä järjestettyä paikan projektin tekemiselle.
2x
Tykkään
#1: 14. Marraskuu 2018, 22:11Peukku ylös +0Peukku alas -0
Sen voisin ehkä vielä mainita että yritys on tällä hetkellä avoin yhtiö, mutta se muuttuu osakeyhtiöksi heti kunhan on rahaa osakepääomaan muuten kuin apportteina. Toisin sanoen mukaan tulija saa tasavertaisen osan itseni kanssa kaikesta.

Haluaisin myös lisätä vielä sen, että jos joku olisi kiinnostunut mutta rauta puuttuu, pystyn kyllä järjestämään koneita. Isälläni on myös peliyritys, ja heiltä jää jatkuvasti vanhoja kehityskoneita ylimääräisiksi kun päivittävät kalustoa. Yhdessäkin oli neliytiminen i7 ja GTX970, eli senkään ei tarvitse olla mikään syy jättää tilaisuutta välistä  :D
2x
Tykkään

Sivuja: [1]
GameDev Suomi Tiimit Rekrytointi
Etsitään osakkaita!
 

Powered by SMF 2.0.11 | SMF © 2006–2009, Simple Machines LLC