Tai rekisteröidy jo tänään!
GameDev Suomi GameDev Suomi Kilpailut
Joulupelikisa 2016: Palauta pelisi
Sivuja: [1]

Joulupelikisa 2016: Palauta pelisi

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.
Aloitusviesti: 01. Joulukuu 2016, 16:18Peukku ylös +0Peukku alas -0


Jos pelisi on valmis palauta se tähän aiheeseen viimeistään 24.12

Muista, että se versio jonka olet lähettänyt aiheeseen arvostellaan. Deadlinen jälkeen päivitettyjä/lähetettyjä versioita ei hyväksytä ja muutetusta linkistä rangaistaan. Latauslinkin muuttaminen on siis sallittua deadlineen asti, mutta tuomarit ovat saattaneet jo ladata aiemman version etkä voi vaatia heitä päivittämään peliään.

Pelinpalautusviestissäsi on oltava seuraavat asiat: pelin nimi, pelin tekijät, pelin latauslinkki, lyhyt kuvaus (vapaaehtoinen), kuvakaappaus (vapaaehtoinen).

Palautathan pelisi pakattuna .ZIP -tiedostona! Ei siis suorana .exe:nä, .nsis installerina tai muuna pakkausmuotona.

Tähän aiheeseen palautetaan vain pelit. Muu keskustelu kisa-aiheeseen!

DEADLINE: 24.12.2016 KELLO 23:59:59
Tykkään
Spoiler
#1: 23. Joulukuu 2016, 20:02Peukku ylös +2Peukku alas -0


Santa's Night Before Christmas

Tekijät: Jarnopa (pelin ideointi, ohjelmointi), sekä graafiseen työhön orjuutettu avovaimoni joka teki hyvyyttään suurimman osan pelin grafiikoista.


Tarina
Spoiler
on yhden pelaajan loppumaton lapsien ammuskelu. Tai no siis. Ei siinä lapsia ammuta. Tai no ammutaan, mutta hyvällä tavalla. Lahjoilla. Kaikki tietävät joulupukin merkittävimmän yön olevan erittäin kiireinen joten jotain oli tehtävä. Korvatunturin kokeineimmat insinöörit kasasivat pukille sekä muorille automaattiaseen jolla lahjojen jakelu suoritetaan näppärästi. Jokaisesta jaetusta lahjasta pelaaja saa kymmenen pistettä. Pelattavia hahmoja on kaksi, pukki sekä muori. Peli etenee loputtomasti tasaisissa sykleissä syntyvillä kersoilla ja pientä lisäjännitystä tuovalla lumipallolla, joka pyyhkii kentältä viholliset jolloin näistä ei ole mahdollista saada pisteitä. Lumipallo vahingoittaa suuresti myös pelaajaa.
Kontrollit
Spoiler
Pelin kontrollit ovat simppelit.

Näppäimistöllä pelatessa nuolinäppäimillä liikutaan ja hypitään, välilyönnillä ammutaan. Valikoissa kohdennus nuolinäppäimillä, enterillä valinta ja escillä taaksepäin.

Pause-valikon pelissä saa auki ESC-näppäimellä.


Ohjaimella pelattaessa liikkuvuus tapahtuu D-padilla, hyppääminen A-näppäimellä ja ampuminen B-näppäimellä. Valikoissa kohdennus D-padilla, valinta A-näppäimellä ja B-näppäimellä taaksepäin.

Itse pelissä pause-valikon saa auki start-näppäimellä.

UI & menut ovat erittäin kömpelöt ja pelaajan kuollessa on pakko palata pause-valikon kautta päävalikkoon.


Äänimaailmaa peliin en kerennyt saada aikaiseksi. Enkä tallennusta. Enkä oikein muitakaan perusominaisuuksia.Kuvankaappauksia.

Spoiler

Lataa peli.(51mb)


Aikataulun ollessa itselleni erittäin tiukka sekä oikean elämän tuomien paineiden vallassa sisäinen Peter Molyneux heräsi kuun alussa ja päätti osallistua kisaan. Suunnitelmia oli paljon lokaalista co-op moodista aina minipeliin asti, ainoastaan ydinominaisuuden sain valmiiksi ja senkin puolivillaisesti. Bugeja on korjailtu pari viimeistä päivää hurjaa tahtia, mutta varmasti niitä sinne myös jäi. Seuraavaan kisaan johon osallistun olen luultavasti paremmin valmistautunut.

Minä lähden nyt nukkumaan 28 tunnin univelkaa pois ja viettämään joulua. Hyvää joulua ja antoisaa uuttavuotta foorumin väki! :)
1x
Tykkään
#2: 23. Joulukuu 2016, 21:52 (muokannut pantteri 25. Joulukuu 2016, 16:07)Peukku ylös +2Peukku alas -0
PuzzGun on puzzle tasohyppelyä jossa hahmona toimii linnanraunioissa seikkaileva länkkäri joka haluaa löytää tiensä timantin luokse. Länkkärillä on käytössä ase johon on mahdollista kerätä viittä erilaista panosta vihreää, keltaista, punaista, tummansinistä ja vaaleansinistä. Kunnollisia ohjeistusta en kerennyt tekemään ammuksille, mutta toivottavasti pärjäätte.

Edit. Liikkumisesta unohtunut mainita, että E näyttää koko kartan ja R aloittaa alusta. Tärkein meinasi unohtua, eli en ole tehnyt peliä yksin vaan tiiminä viallisian kanssa.


Kuva
Spoiler


Edit2. Fps ongelmat korjattu. Ehkä ei sittenkään.

Lataus

2x
Tykkään

Sivuja: [1]
GameDev Suomi GameDev Suomi Kilpailut
Joulupelikisa 2016: Palauta pelisi
 

Powered by SMF 2.0.11 | SMF © 2006–2009, Simple Machines LLC