Tai rekisteröidy jo tänään!
GameDev Suomi Pelinkehitys Valmiit pelit
King's Swing - haastava seikkailupeli. [Android]
Sivuja: [1]

King's Swing - haastava seikkailupeli. [Android]

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.
Aloitusviesti: 16. Heinäkuu 2016, 18:43Peukku ylös +2Peukku alas -0
Moi.

Meidän pienen indie-parivaljakon ensimmäinen peli on ollut nyt reilun kuukauden verran ulkona. Se on kerännyt jotain reippaat 100 latausta, joka on enemmän kuin uskallettiin edes odottaa. Peli on mainosrahoitteinen, mutta yksikään mainos ei ole näkyvillä in-game tilassa ja niitä on pyritty optimoimaan mahdollisimman vähäksi, koska eihän noista kukaan tykkää. En edes itse.

Lataa ilmaiseksi: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.relitgames.kingswing

Pientä infoa pelistä:

King's Swing on siis top-down kuvakulmasta kuvattu seikkailupeli, jossa pakenet kuninkaalla linnasta, väistelet vihollisia ja seiniä samalla kun keräät kenttiin tiputetut kolikot sekä koitat saada mahdollisimman hyvän ajan.


Peli on kehitetty Construct 2 -moottorilla, jolla aloin n. kaksi vuotta sitten opettelemaan pelien tekoa. Matka on ollut erittäin opettavainen ja paljon on saanut kuulla kuinka ei ole mitään järkeä tehdä pelejä kun ei niitä kukaan pelaa ja ei niillä tienaa. Ehkä totta, ollaan tienattu mainoksilla 92 senttiä. Silti sillä välin kun muutamat ihmiset keskitty projektin (pelin teon, oppimisen ja kehittymisen) negailuun tein pelin ja uusi on työn alla. Isompi, parempi ja hauskempi. Hetkeäkään en kadu vaikka rahaa on mennyt tolkuttomasti verrattuna pelaajamääriin. Välillä ollut burn-out tilat päällä kun on tehty peliä, käyty päivätöissä ja opiskellut samaan aikaan.

Joka tapauksessa, otan edelleen kaiken palautteen vastaan ja pyrin tekemään pelistä hauskemman, vaikkakin vain kouralliselle pelaajia. Mikäli tykkäät jostain pelissä oli se sitten grafiikka, pelattavuus tms. niin pudota arvostelu Google Playn kautta ja pistä ystävätkin vittuuntumaan tähän mielentuotteeseen. (Varoitus: Peli osaa välillä olla erittäin vituttava.)

Tässä vielä screenshotit ja traileri.
1x
Tykkään
#1: 17. Heinäkuu 2016, 10:31Peukku ylös +0Peukku alas -0
Onnea ensimmäisen pelinne julkaisusta.  (y) Vaikuttaa parin levelin jälkeen oikein kivalta ajankuluttajalta, mutta niinhän
yleisesti kännykkäpelien kuuluukin olla. Ohjaus tuntuu jotenki hitaalta? Voisi siis reagoida nopeammin, mutta olisiko se silloin
liian helppo?
Tykkään
#2: 17. Heinäkuu 2016, 10:35Peukku ylös +0Peukku alas -0
Onnittelut minunkin puolesta ja tervetuloa foorumille!
Tykkään
#3: 20. Heinäkuu 2016, 23:52Peukku ylös +0Peukku alas -0
Kiitokset molemmille nufseid & Mercedes!


Aiemmassa versiossa tosiaan liikkumisnopeus oli rivakampi sekä miekkojen koko ja pyörimisnopeus suurempi. Se ei toiminut ja korjattiin tähän tilaan missä se nykyisessä versiossa on.
Tykkään

Sivuja: [1]
GameDev Suomi Pelinkehitys Valmiit pelit
King's Swing - haastava seikkailupeli. [Android]
 

Powered by SMF 2.0.11 | SMF © 2006–2009, Simple Machines LLC