Tai rekisteröidy jo tänään!
Näytä kirjoitukset
Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
    Viestit   Aiheet Liitteet  

Viestit - karhu

Sivuja: [1] 2 3 ... 6
1
Offtopic / Vs: Päivän :) ja xD #2
« : 09. Joulukuu 2017, 00:55 »
Onnea! Minkä alan töitä?

Vihdoinki toi koira alko väsymään ja voi itekki hengähtää.  :D
Ohjelmistokehitystä.

2
Offtopic / Vs: Päivän :) ja xD #2
« : 22. Marraskuu 2017, 06:35 »
Sain töitä. :)

3
Kilpailut / Vs: PixelArt -kilpailu yleinen
« : 16. Lokakuu 2017, 21:27 »
1. Dart
2. Poizen
3. Mercedes

4
Offtopic / Vs: Yleisthread #4
« : 16. Lokakuu 2017, 14:23 »
https://www.krackattacks.com/

WPA2 on murrettu. Eli periaatteessa kaikki wlan-laitteet on vahingoittuvia. Onneks on sentääs https olemassa, niin ei pääse salakuuntelemaan.

5
Tällänen vähän kummallisempi kysymys, mutta onko kenelläkään ideaa miten voisi selittää pelini perusidean simppelisti englannin kielellä. Vai olisiko helpompi piirtää kuvat aiheesta? Tuntuu, että aina kun selitän pelin ideaa ja mekaniikkaa, niin se kuulostaa hirmu sekavalta, vaikka pelin idea on erittäin simppeli.

Peli on siis tämä: https://numeropeli.roitto.info/

Pelissä on siis 10x10 kokoinen gridi, jossa jokaisessa laatassa on numeroita -15 ja 15 väliltä. Pelaajat ottavat vuorottain pelistä numeroita itselleen. Ja aina kun valitsee numeron, niin vastustaja joutuu pelaamaan siltä pystyriviltä oman numeronsa. Vastustaja taas määrittää omalla numerovalinnallaan, että miltä riviltä pelaaja valitsee numeronsa. Peli jatkuu niin kauan kunnes numerot loppuu kesken tai seuraavaa numeroa ei voi valita. Pelin voittaa pelaaja, jolla on enemmän pisteitä.

Pelissä voi miettiä siirtoja eteenpäin, taktikoida ja miettiä eri strategioita vastustajan voittamiseksi.

Miten ton selittäisi jotenkin selkeästi esim englanniksi? Vai onko helpompi piirtää kuvia tai tehdä lyhyt video? Minkälaisen simppelin tutoriaalin tosta tekisi.

6
Keskeneräiset pelit / Vs: Numeropeli online
« : 12. Lokakuu 2017, 21:54 »
Versio 0.2 julkaistu!

-+


Uusia ominaisuuksia mm.

 • Mobiilituki
 • Käyttöliittymäparannuksia
 • -tekoäly jota vastaan voi pelata (kaksi eri tekoälyä; tyhmä ja normaali)
 • pelaajille näkyy oman vuoron aika
 • os pelaaja ei valitse omalla vuorollaan, niin peli valitsee pelaajalle random numeron
 • pelaajille näkyy alkuviesti pelin alussa
 • bugikorjauksia

Pelihän osaa mm. mennä takaisin vanhaan peliin, jos suljet vaikka selaimen ja käynnistät uusiksi. (Tosin tää bugaa välillä. :D) On myös ollut yllättävän vakaa taustapuoli serverillä, tosin pelaajia ei ole kyllä ollut paljoa. Palvelin ei kaatunut kertaakaan, uptime oli siis yli kuukauden, kunnes päivitti uuteen versioon.

Seuraavaan versioon tulee:
 - Käyttöliittymäparannuksia (en ole vielä tyytyväinen tuohon)
 - bugikorjauksia (niitä varmasti on)
 - äänet (ehkä)
 - laitekohtaiset statsit (voitot, häviöt, keskiarvot, parhaat pisteet, pelihistoria, jne.)
 - Joku poistu näppäin noihin peleihin, jos ei haluakkaan pelata.
 - tuki 5x5 kokoiselle pelille, niin ei aina ole niin pitkiä pelejä
 - suomenkielen tuki
 - Käännän tuota mobiiliapplikaatioksi jos jaksan

7
Yleinen keskustelu / Vs: Markkinointiaihe
« : 27. Syyskuu 2017, 21:00 »
Redditin eri subredditteihin laittaa tietoa pelistä, niin johan saa lisää seuraajia ja kiinnostuneita ihmisiä. Varsinkin, kuin lähes joka peligenrelle löytyy omat subredditit, jne.

8
Keskeneräiset pelit / Numeropeli online
« : 08. Syyskuu 2017, 20:09 »
Väsäsinpäs ajankuluksi portfolioon täytettä ja aikaiseksi tuli tälläinen selaimella pelattava puzzle peli, mitä voi pelata muita pelaajia vastaan. Ideana on saada isompi pistemäärä, kun vastustajalla valitsemalla eri numeroita pelilaudalta pois. Vastustaja voi ottaa aina vain siitä sarakkeesta, minkä olet valinnut omalla vuorollasi ja sama homma toisinpäin.

Pikkasen on vielä kesken, varsinkin kunnon mobiilituki.

Seuraavaks ois tulossa:
 • Mobiilipuoli paremmaks
 • AI -pelaaminen kuntoon
 • Käyttöliittymää paremmaks ja selkeemmäks
 • Jokaiselle pelivuorollle esim joku 1 minuutin aikaraja

Pelaamaan

Tuossa vielä kuva pelilaudasta: (Kuten näkyy, vaatii vähän käyttöliittymätaikaa :D)
-+

9
Asiaan vaikuttaa myös se kuinka kauan poltit ennen lopettamista. Hatarasti itse muistan Mercedeksen puheista, että hän oli polttanut vuosikaudet.

Itsekin poltan. Lopettaminen on lähinnä ajatuksen tasolla, mutta olen huomannut sen, että olen saattanut olla jopa päivän polttamatta vahingossa, kun on ollut jotain intensiivistä tekemistä. Että itselleni polton lopettaminen vaatisi sitä, että olisi jatkuvasti muuta ajateltavaa.
itse poltin n.7 vuotta ja lopetin tupakoinnin vähentämällä rutiineja ja tupakoinnin määrää puoli vuotta aikaisemmin. Pahinta oli juuri rutiinien lopettaminen tupakoinnissa. Lopettamiseen auttoi myös kahden viikon eristäytyminen muusta maailmasta ja tekemisenä oli pelin tekeminen ja ohjelmointi.

10
Oltu 1½ vuotta polttamatta ja nyt koko ruumis huutaa nikotiinia.
Jännä, itelläkin kohta 1½ polttamatta, ja niksat kesti varmaan muutaman viikon, eikä oo enää tehnyt röökiä yhtään mieli ku on niin paljon parempi olo ilman röökiä. Jos on ollut huono päiväkin tai fiilis, niin ei tee mieli tupakkaa, vaikka ennen piti aina silloin röökille päästä. :D

11
Pelisuunnittelu / Vs: Hypetys
« : 22. Elokuu 2017, 09:08 »
Old School avaruusMUD:in rakentelua selaimelle hieman graafisena. Botit toimii jo kohtuu hyvin ja world instanssi systeemi. Plus homma on hyvin asynkronoitua. :)


12
Offtopic / Vs: Yleisthread #4
« : 11. Heinäkuu 2017, 20:01 »
Itsekkin tuskaillut kun OneNote ei oikein tue tuota jatteua listaa. Otin heti testiin. Vähän häiritsi kun mobiililaitteella uuden rivin lisääminen ei onnisunut klikkaamalla tyhjää listaa.
Vois pistää korvan taakse tuon ominaisuuden. Kaikki mobiilimenut ei toimi ihan täydellisesti vielä ja noiden listassa olevien juttujen drag and droppaaminen on vielä vähän kehno. (ainakin omassa kännykässä)

13
Offtopic / Vs: Yleisthread #4
« : 10. Heinäkuu 2017, 16:22 »

Kirjoitusvirhe: Old user? Please login.
Juu tahalteen tehty typo, oli yhdessä vaiheessa oman koneen ja palvelimen välillä yhteysongelmia, niin piti tehä muokkaus tekstiin, että näin toimiiko sivujen päivitys. :D

14
Offtopic / Vs: Yleisthread #4
« : 09. Heinäkuu 2017, 23:50 »
Oonpahan väsännyt tässä sivussa pientä äppiä, kun omassa portfoliossa näyttää varmaan muutkin, kuin pelit hyvälle.

https://lymme.roitto.info/

Vielä on aika keskeneräinen, mutta perusidea toimii jo. Sillä voi tehdä reaaliaikaisesti yhteistyömäisesti listoja jne. Esim jos muokkaat jotain listassa olevaa esinettä ja toisella on sama lista auki, niin se näkyy muille reaaliaikaisesti. (Mobiiliversio eli pienemmän resoluution versio toimii parhaiten joltain osin..)

Tuolla voi väsätä siis kauppalistoja, todo -listoja jne. Tuli tälläinen idea kun meni hermot kauppalistan tekemisessä kännykällä ja kuinka sitä oli hankala tehdä, jos piti jotain laittaa johonkin väliin listaa. (Tykkään tehdä kauppalistan siinä järjestyksessä, miten tuotteet about on kaupassa kävelyreitin varrella) Plus voi kesken kauppareissun "tsekata" pois jo käydyt asiat. On muuten myös näppärä tehdä muistiinpanoja tuolla ja TODO -listoja omiin peliprojekteihin.

Softa on siis erittäin keskeneräinen ja ulkoasu, sekä grafiikat on mitä on. (Logo on sinäänsä kiva, mutta tuntuu, että jotain puuttuu.) (Onko täällä hyviä logodesignereitä, jotka vois jeesata, pystyisin ainakin about osioon laittamaan kiitosta ja linkin esim portfolioon.)

Kun selainversio toimii jotenkin niin rupean tekemään android sekä windows phone versiota. :) Vielä on paaaljon ominaisuuksia mitä on tekemättä, seuraavaksi tulee ominaisuus, että voi tehdä käyttäjän itselleen ja lukitsemaan listan jne. Jos tarvitsee.

15
Resurssit ja taide / Vs: Yleinen grafiikka-aihe
« : 23. Kesäkuu 2017, 17:10 »
Onko kokoversio? Asepritestä on olemassa trial joka on vanhentunu versio ja millä ei pysty tallentaa.
-+

Juu pystyy. Joku 1.0.9 näyttäis olevan. Tosin näyttäähän ton lähdekoodi olevan githubissa, että taitaa toi jollakin tavalla ilmainen olla, kuhan kääntää. :D

E: Näyttäis olevan aika vanha versio mulla. Mutta näemmä kääntämällä saa ilmasiks.

Sivuja: [1] 2 3 ... 6
Powered by SMF 2.0.11 | SMF © 2006–2009, Simple Machines LLC