Tai rekisteröidy jo tänään!
Näytä kirjoitukset
Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
    Viestit   Aiheet Liitteet  

Viestit - jarnopa

Sivuja: [1] 2 3 ... 7
1
Offtopic / Vs: Mikä ärsyttää tällä hetkellä eniten? #2
« : 18. Helmikuu 2017, 19:47 »
Aloitin taas duunit vanhassa työpaikassani. Ei sinällään ärsyttävä juttu, mutta vie vaan kaiken ajan pois pelien parista.


Miksi nykyhiirien rullat ei kestä vuotta pitempään?  >:C

Nykyhiiret on muutenkin itsellä kauhea no-go. Edelleen käytössä Logitech G400 koska mikään muu kokeilemani hiiri ei vaan tunnu hyvältä kädessä. Tää on hajonnut kahdesti ja oon fiksannut sen molemmilla kerroilla. Viime kerralla ostin vielä kaverinkin vanhan ja korjasin sen varalle. :D

2
GameDev Suomi / Vs: GameDev Suomi Oscars 2016
« : 18. Tammikuu 2017, 22:53 »
Paskapostailut notifioitu. Onnittelut PuzzGunin valinnasta sekä keskeneräiseksi ja joulupeliksi. Oli kovaa kamaa ja odotan sitä steamiin vielä joku kaunis päivä!

3
Offtopic / Vs: Päivän :) ja xD #2
« : 17. Tammikuu 2017, 14:31 »
Klamydiatesti oli negatiivinen, joten minulla ei ole sitä.
Onnittelut! Nää on aina ikäviä tapauksia.

4
Kilpailut / Vs: Joulupelikisa 2016: Palauta pelisi
« : 23. Joulukuu 2016, 20:02 »


Santa's Night Before Christmas

Tekijät: Jarnopa (pelin ideointi, ohjelmointi), sekä graafiseen työhön orjuutettu avovaimoni joka teki hyvyyttään suurimman osan pelin grafiikoista.


Tarina
Spoiler
on yhden pelaajan loppumaton lapsien ammuskelu. Tai no siis. Ei siinä lapsia ammuta. Tai no ammutaan, mutta hyvällä tavalla. Lahjoilla. Kaikki tietävät joulupukin merkittävimmän yön olevan erittäin kiireinen joten jotain oli tehtävä. Korvatunturin kokeineimmat insinöörit kasasivat pukille sekä muorille automaattiaseen jolla lahjojen jakelu suoritetaan näppärästi. Jokaisesta jaetusta lahjasta pelaaja saa kymmenen pistettä. Pelattavia hahmoja on kaksi, pukki sekä muori. Peli etenee loputtomasti tasaisissa sykleissä syntyvillä kersoilla ja pientä lisäjännitystä tuovalla lumipallolla, joka pyyhkii kentältä viholliset jolloin näistä ei ole mahdollista saada pisteitä. Lumipallo vahingoittaa suuresti myös pelaajaa.
Kontrollit
Spoiler
Pelin kontrollit ovat simppelit.

Näppäimistöllä pelatessa nuolinäppäimillä liikutaan ja hypitään, välilyönnillä ammutaan. Valikoissa kohdennus nuolinäppäimillä, enterillä valinta ja escillä taaksepäin.

Pause-valikon pelissä saa auki ESC-näppäimellä.


Ohjaimella pelattaessa liikkuvuus tapahtuu D-padilla, hyppääminen A-näppäimellä ja ampuminen B-näppäimellä. Valikoissa kohdennus D-padilla, valinta A-näppäimellä ja B-näppäimellä taaksepäin.

Itse pelissä pause-valikon saa auki start-näppäimellä.

UI & menut ovat erittäin kömpelöt ja pelaajan kuollessa on pakko palata pause-valikon kautta päävalikkoon.


Äänimaailmaa peliin en kerennyt saada aikaiseksi. Enkä tallennusta. Enkä oikein muitakaan perusominaisuuksia.Kuvankaappauksia.

Spoiler

Lataa peli.(51mb)


Aikataulun ollessa itselleni erittäin tiukka sekä oikean elämän tuomien paineiden vallassa sisäinen Peter Molyneux heräsi kuun alussa ja päätti osallistua kisaan. Suunnitelmia oli paljon lokaalista co-op moodista aina minipeliin asti, ainoastaan ydinominaisuuden sain valmiiksi ja senkin puolivillaisesti. Bugeja on korjailtu pari viimeistä päivää hurjaa tahtia, mutta varmasti niitä sinne myös jäi. Seuraavaan kisaan johon osallistun olen luultavasti paremmin valmistautunut.

Minä lähden nyt nukkumaan 28 tunnin univelkaa pois ja viettämään joulua. Hyvää joulua ja antoisaa uuttavuotta foorumin väki! :)

5
Offtopic / Vs: Päivän :) ja xD #2
« : 22. Joulukuu 2016, 20:30 »
Voitin kenosta 240€. :)

6
Itsellä tarkoitus rämpiä mukaan myös, toivottavasti kerkeän kiillotella viimeiset bugit pois.

7
Kilpailut / Vs: PixelArt -kilpailu yleinen
« : 14. Joulukuu 2016, 20:27 »
Itse en varmaan kerkeä pitämään joten Poizen/joku muu saa vetovastuun halutessaan.

8
Kilpailut / Vs: PixelArt -kilpailu yleinen
« : 12. Joulukuu 2016, 15:02 »
1. Woffelson
2. Hessu
3. Poizen
4. Mercedes

9
Valmiit pelit / Vs: Wordtour [Kilpailullinen Sanapeli][Android]
« : 10. Joulukuu 2016, 18:08 »
Aluksi tästä sai kuvan, että kyseessä olisi vain Sanajahti/Wordbase-klooni, mutta siellä oli kivasti uniikkeja ominaisuuksia mukana kuten tuo alati muuttuva pelikenttä. Koittakaa panostaa hieman UI-elementteihin, tällä hetkellä näyttää tuo graafinen ilme melko keskeneräiseltä kun siellä on liukuväriä taustassa, mutta sitten pelissä palikat ovat kuitenkin yksivärisiä. Onnea launchiin! (y)

10
Kilpailut / Vs: PixelArt -kilpailu yleinen
« : 10. Joulukuu 2016, 03:32 »
"Pyramids on the moon."

-+


Paletti.
Spoiler
-+

11
Offtopic / Vs: Päivän :) ja xD #2
« : 05. Joulukuu 2016, 00:11 »
Pitkästä aikaa devipuuhissa. Constructissa vääntyy kevyttä joulupeliä ja Unrealissa sitten RPG projektin leveldesigniä. Motivaatiota löytyi sitten loppujen lopuksi. :)

12
Pelisuunnittelu / Vs: Hypetys
« : 05. Joulukuu 2016, 00:07 »
Santa Claus is coming to town.


13
Offtopic / Vs: Mikä ärsyttää tällä hetkellä eniten? #2
« : 19. Marraskuu 2016, 19:16 »
Ainakin kuukauden jatkunut motivaation puute. Vittu.

14
Offtopic / Vs: Päivän :) ja xD #2
« : 03. Marraskuu 2016, 22:34 »
Itselläkin tuli ostettua uus näyttis. Kiva upgrade GTX 560 -> GTX 1060 OC.

15
Offtopic / Vs: Pelien yleisthread
« : 25. Lokakuu 2016, 00:53 »
Ostin My Summer Carin early accessina. Ei helvetti mä olen nauranut paljon. Peli on buginen ja ominaisuuksia on vitusti. Tää on worth it osto ihan jo huumoriarvon kannalta, pelillisesti ei ehkä niinkään.


Sivuja: [1] 2 3 ... 7
Powered by SMF 2.0.11 | SMF © 2006–2009, Simple Machines LLC