Tai rekisteröidy jo tänään!
Näytä kirjoitukset
Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
    Viestit   Aiheet Liitteet  

Viestit - 404

Sivuja: [1] 2 3 ... 48
1
Resurssit ja taide / Vs: Yleinen grafiikka-aihe
« : 29. Tammikuu 2018, 13:53 »Mitä tarkoittaa fillaa?

Fill, täyttää. Tässä tapauksessa tarkoitetaan omaa osaamista. Eli käytännössä, ei pidä käyttää muiden grafiikoita jos ei itse osaa.

Oma vinkki on se, että kannattaa aloittaa opettelu heti tai maksaa artistille tekemään sinulle. Kaiken oppii aikanaan, kukaan ei aloita mestarina.

2
Onko Game Makerissa bluetoohtilla ominaisuuksia? Esimerkiksi, pystyisikö Pokemonin tapaan luomaan "linkkikaapeli" meingillä puhelimelta puhelimelle jotain VS. -moodeja bluetoothin avulla?

3
Pelisuunnittelu / Vs: Pixelia
« : 10. Tammikuu 2018, 11:32 »
Vaikuttava demo!

Tuota kun hiot, polishaat ja jatkat eteenpäin sisällön kannalta niin hyvä tulee! :)
Tuon E-napin kanssa myös syntyi ongelmia esimerkiksi tikapuissa oli hankala kulkea ja asioiden kanssa kohtaaminen oli jotenkin luonnottoman tuntusta kun piti aina osoittaa sitä kohden.

Skelepodissa käytettiinn sellaista kikkaa, että kun painat E niin se tsekkaa pienellä rangella sen ympäriltä objekteja joidenkaa voi duunailla ja sen seurauksena hahmo kääntyy aina katsomaan interactattavaa kohdetta päin. Myös tuon E iconin näyttäminen on tärkeää, sillä sitten pelaaja tietää minkä kanssa se meinaa toimia jos vaikka ei sitä päin osoitakkaan!

Mutta tsemppiä projektiin, hyvä tästä tulee!

4
Offtopic / Vs: Päivän :) ja xD #2
« : 27. Marraskuu 2017, 10:39 »
Maanantai. :))

5
Yleinen keskustelu / Vs: Markkinointiaihe
« : 05. Marraskuu 2017, 15:30 »

Luin jostain että jos maksaa tubaajalle jolla on esim 100k seuraajaa, se voi maksaa tuhansia euroja.

Helposti. Riippuen tubettajasta, hänen markkinoinnin kattavuudesta ja missä networkissä hän on, hinnat voivat olla jopa viisi numeroisia.
Toki Suomessa on pienemmän hinnat, mutta ulkomailla se skaala on isompi.

6
Pelisuunnittelu / Vs: Hypetys
« : 29. Elokuu 2017, 09:42 »

Ensimmäinen helppo vihollinen.

7
Meidän piti julkaista peli Heinäkuussa, mutta pienen pääoman haaliminen jäikin kun jäikin saamatta ja nyt yrityksen sijaan päädyinkin Citymarkettiin hedelmä-osastolle.
Feels bad man.

8
Keskeneräiset pelit / Vs: PuzzGun
« : 29. Joulukuu 2016, 14:03 »
Peli oli oikein mukava, viimeisimpiä puzzleja meni hetki pähkäillä. Tosi hyvin toimi ja itsellänikin tuli huomat 1fps droppaus kun ammuin jokasuuntaan pyssyillä.
Mukavia puzzleja ja tykkäsin kyllä tosi paljon!

9
Resurssit ja taide / Vs: Yleinen grafiikka-aihe
« : 14. Joulukuu 2016, 15:17 »

10
Pelisuunnittelu / Vs: Hypetys
« : 04. Joulukuu 2016, 21:46 »

Pieni sivuprokkis.

11
Tommosen google löysi kuin http://www.timeapi.org/. Eli esim. kutsumalla urlia "http://www.timeapi.org/utc/now" saat timestampin ja urlista "http://www.timeapi.org/utc/now?format=%25H:%25M:%25S" pelkän kellonajan (aikavyöhykkeellä UTC+0). En tiedä tarvitsitko jeesiä siinä miten toteutat sen http_get-funktiolla.

Tämä riittää hyvin!
Kiitoksia paljon, Poizen!  *->

12
Game Maker Studio

Osaisko kukaan neuvoa, kuinka saada pelin tsekkaamaan ajan netistä ilman omia servereitä? Tarkoitus olis luoda ajastettuja eventtejä jotka on lukittu ajan taakse joka vaatii internet yhteyden.

13
Offtopic / Vs: Mikä ärsyttää tällä hetkellä eniten? #2
« : 30. Lokakuu 2016, 13:48 »
Nyt on oltu vapaana miehenä jo melkeimpä viikko ja kämppis pudotti pommin, että ens vuoteen mennessä pitäisi oma kämppä löytää.
Eli asuntometsästys ja duuniennetsiminen on tässä seuraavana työn alla. Nyt lähinnä vain jotain pientä mobiilipeliä fillerinä tässä duunannut, skelepodia jatkan kun saan taas talouden kuntoon.  :l

14
Yleinen keskustelu / Vs: Game Maker Yleisthread
« : 14. Lokakuu 2016, 10:11 »
Mikäli gms2 tarjoaa parempaa ja stabiilimpaa networkkausta, myös helpompaa ja yksinkertaisempaa, olen kyllä jo siinä vaiheessa käytännössä valmis maksamaan kuukausimaksua softasta...  :roll:
Haluaisin myös tehokkaampaa networkinkia, ettei tarvitsisi pelkästään coop-pelejä tehdä vaan jotain mmo:n poikasia. Ehkäpä laiskottelen liikaa ja opettelen muita kieliä liian vähän.

15
Pelinkehityslogit / Vs: SwipeHero | Demonstraatio
« : 14. Lokakuu 2016, 09:45 »
Heräsin suihkusta jne.

Todella lupaavaa, Miguli!
En vielä töiden takia ole päässyt testaamaan peliä, mutta lupaan että pistän sen testaukseen!
Peli näyttää graafisesti tosi edistyneen jo ja valosysteemikin on tosi nätti! (käytätkö shadereita vai kikkailetko surfaceilla tjsp?)

Peukkua sulle ja sun projektille!

Sivuja: [1] 2 3 ... 48
Powered by SMF 2.0.11 | SMF © 2006–2009, Simple Machines LLC