Tai rekisteröidy jo tänään!
Näytä kirjoitukset
Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
    Viestit   Aiheet Liitteet  

Viestit - Swast

Sivuja: [1] 2 3 ... 217
1
Offtopic / Vs: Yleisthread #4
« : 31. Joulukuu 2018, 17:22 »
Asuntooni tuli mahdollisuus tilata netin nopeus 1000Mb/s mutta se maksaa 40€/kk ja vuoden tilauksen jälkeen se nousee tarjouksen loppumisen takia varmaan vielä kalliimmaksi. Enpä taida tilata, nykyinen nopeuteni 100Mb/s saa riittää. Maksan siitä 20€/kk.
Onhan tuo aika hyvä tarjous, jos on käyttöä tuollaiselle kaistalle. Ihan normikäyttäjä ei kyllä tee 1000 megan nopeudella mitään.

Itselläni on myös tuo 100Mb/s yhteys vielä aikalailla samaan hintaan. (Muistaakseni oli 22e kuussa) ja riittää hyvin käyttööni. Pelailuun ja erittäin satunnaiseen streamaamiseen.

Tulee mieleen ne ajat, kun kakarana jaoin 3Mb/s yhteyden kahden pikkuveljen kanssa. :D Saatiin aikatauluttaa pelaamisvuorot netissä.

2
Offtopic / Vs: Mikä ärsyttää tällä hetkellä eniten? #2
« : 07. Lokakuu 2018, 17:48 »
Yritin ladata yhtä open source ohjelmaa ja yhtäkkiä ruutuun tuli viesti: "Olet ostanut tämän palvelun ja se maksoi 5€." Ihmettelin koska en ollut antanut mitään korttitietoja sile mutta ajattelin että ehkä se tekstiviesti jonka lähetin maksoi 5€ ja se tulee laskuun laitettuna sitten kun puhelimen lasku tulee operaattorilta. Ainakaan vielä pankkitililtä ei ole otettu mitään.


Kaikkea sitä tapahtuu, ja ilman varoitusta.


Edit: Pelkään nyt että laskuja alkaa tulla kerran kuussa.
Minkä ohjelman latasit?

3
Offtopic / Vs: Mikä ärsyttää tällä hetkellä eniten? #2
« : 08. Lokakuu 2017, 17:58 »

Sitten kun kävelee kauppaan huomaa että kauppa ei enää myy olutta kun on liian kännissä.
Eipä itselleni ole kyllä koskaan käynyt noin.  :|

4
Offtopic / Vs: Mikä ärsyttää tällä hetkellä eniten? #2
« : 06. Lokakuu 2017, 19:18 »
Kalja alkaa loppumaan eikä millään jaksaisi kävellä kauppaan. Autonrattiinkaan ei voi enää hypätä. :S

5
En ymmärrä tuota steam gems systeemiä. Ensinnäkin, voiko noi kasata jotenkin yhteen kasaan? Ja sitten, luulen että näillä on mahdollisuus jotenkin saada pelejä? Miten?Germssejä voi ymmärtääkseni käyttää vain "korttipakkojen" ostamiseen Merkit-valikosta.

6
Offtopic / Vs: Yleisthread #4
« : 29. Elokuu 2017, 19:02 »
Jos joku opettaa minulle miten tradetaan steamissa voin tradeta näitä alennuskuponkeja.En ihan varma ole, mutta mulla on haikea muistikuva, että alennuskuponkeja ei voi myydä eikä vaihtaa.

7
itse poltin n.7 vuotta ja lopetin tupakoinnin vähentämällä rutiineja ja tupakoinnin määrää puoli vuotta aikaisemmin. Pahinta oli juuri rutiinien lopettaminen tupakoinnissa. Lopettamiseen auttoi myös kahden viikon eristäytyminen muusta maailmasta ja tekemisenä oli pelin tekeminen ja ohjelmointi.
Itselläni kahden viikon erakoituminen ei onnistu ihan työn puolesta ja työn rutiineihinkin kuuluu enemmän tai vähemmän röökitauot. :D Olen keksinyt jo suht' hyvän ajankohdan lopettaa röökin polton, mutta jää nähtäväksi onko musta miestä siihen.
Itse olen aktiivisesti polttanut neljä vuotta. Sitä ennen kännissä ja silloin tällöin kavereiden seurassa parisen vuotta.

Olen sen huomannut, että omaan erittäin huonon itsekurin päihteisiin. Jopa alkoholiakin tissuttelisin päivittäin, jollei olisi säännöllisiä töitä ja muuta tekemistä iltaisin. Jos esim. kannabis olisi laillista ja helposti saatavilla, niin saattaisin olla koukussa siihenkin.

8Puhelimesta löytyy appseja jotka auttavat lopettamisessa. Saa esimerkiksi badgeja jos on ollut polttamatta jonkun tietyn ajan. Saa myös jonkun ajan kuluttua tiedon, että nyt on kaikki häkä poistunut ruumiista, ja nyt on keuhkosyövän saanti mahdollisuus on pienentynyt 10%.
Joskus kokeilin tollasta tupakka-apsia, mutta itseäni ei ole auttanut lopettamaan kun en oikein välitä mistään badgeista ja kännykkääkin tulee vilkuiltua melko harvoin. Pitää vaan ottaa itseään niskasta kiinni ja lopettaa tuo syöpäkääryleiden imeskely.

Ei mulla siis noita appeja vastaan mitään ole. Hieno homma jos jollekin toimii ja suosittelen käyttämään, mutta itseäni appi ei motivoinut lopettamaan.
edit. Apissa on myös se ongelma itselläni, että se juuri muistuttaa tupakoinnista.

9
Jännä, itelläkin kohta 1½ polttamatta, ja niksat kesti varmaan muutaman viikon, eikä oo enää tehnyt röökiä yhtään mieli ku on niin paljon parempi olo ilman röökiä. Jos on ollut huono päiväkin tai fiilis, niin ei tee mieli tupakkaa, vaikka ennen piti aina silloin röökille päästä. :D
Asiaan vaikuttaa myös se kuinka kauan poltit ennen lopettamista. Hatarasti itse muistan Mercedeksen puheista, että hän oli polttanut vuosikaudet.

Itsekin poltan. Lopettaminen on lähinnä ajatuksen tasolla, mutta olen huomannut sen, että olen saattanut olla jopa päivän polttamatta vahingossa, kun on ollut jotain intensiivistä tekemistä. Että itselleni polton lopettaminen vaatisi sitä, että olisi jatkuvasti muuta ajateltavaa.

10
Tietotekniikka / Kohina mikrofonissa
« : 10. Elokuu 2017, 18:34 »
Ostin mielestäni kohtuu laadukkaan mikrofonin, jolla on hyvät arvostelut netissä. Mutta tällä on sama ongelma kuin kaikilla ostamillani mikrofoneilla. Aivan tajuton kohina riippumatta siitä kytkenkö mikin etupaneeliin kiinni vai suoraan emolevyyn.

Windowsin asetuksista voin laittaa kohinanpoiston päälle, mutta se heikentää merkittävästi äänenlaatua?
Onko mahdollista, että kohina johtuu jostain sähkövirrasta, joka johtuu taas maadoitusviasta? Miten tällaisen korjaa?

11
Offtopic / Vs: Yleisthread #4
« : 19. Kesäkuu 2017, 22:58 »
Onks kellään ylimäärästä koodia 1337 Uploadiin :)
542b1337f5c7023ecf4c9cc268da304b87cdb68a

12
Offtopic / Vs: Mikä ärsyttää tällä hetkellä eniten? #2
« : 05. Kesäkuu 2017, 23:12 »
Yritin kirjoittaa Iltasanomien digi-uutiseen kommentin Putinista mutta se ilmeisesti sensuroitiin koska se ei koskaan tullut julkaistuksi.
Nuo iltapäivälehdet herkästi sensuroivat vähänkään mahdollisesti mielipahaa aiheuttavat kommentit.

13
Offtopic / Vs: Yleisthread #4
« : 09. Huhtikuu 2017, 01:01 »
WTF... Minulle soitti tänään Lontoosta joku random tyyppi, joka esitti jotain kysymyksiä koskien tulotasoon omistuksiin jne. Pyysipä arvioimaan myös, miten EKP:n korkotasopäätökset ovat vaikuttaneet säästöihini. Öö, okei... Ei sentään mitään luottotietoja tms. kalastellut, mutta vähän outoa. Kotiin tullessa kämppis taas kertoi heränneensä siihen, että... yllättäen joku tyyppi soitti Lontoosta. Mikähän on homman nimi, onko mahdollisesti muita törmännyt samaan?
Ei kannata mitään tietoa antaa noille. Varmaan puhui intialaisella aksentilla? Nuo yrittävät vaiheittain kusettaa jollain tavalla vaikkeivät heti pyydä luottotietoja tai vastaavia. Voivat myös yrittää kalastella harmittomilta kuulostavia tietoja, mutta näillä tiedoilla onnistuvatkin sitten ottamaan lainan tai jotain vastaavaa sun nimiin.

14
Voitko myös luoda erillisen oppaan siitä miten luon blenderiin pallon muotoisen objectin? Tai oppaan siitä miten tiedosto tallennetaan?

15
Yleinen keskustelu / Vs: GMS:n manuaalin suomentaminen ?
« : 01. Maaliskuu 2017, 22:31 »
Edit: Jos se suomennettaisiin, siitä voisi kertoa yoyo:lle jotta he liittäisivät sen ohjelmaan viralliseksi manuaaliksi.
Edit2: Ja jos yoyo ei kiinnostu siitä, siihen voisi laittaa mainoksia jotta sen tekijät hyötyisivät siitä jotain.
1. Vaikea uskoa, että ottavat tätä käännöstä huomioon.

2. Mainosten periminen luvattomasta käännöstyöstä ei ole laillista. Vaikka oletkin kääntänyt tekstin, et ole tehnyt alkuperäistekstiä, johon Yoyogamesilla on tekijänoikeudet. Eikö se riitä hyödykkeeksi, että pystyt käyttämään manuaalia äidinkielelläsi? Ja itseäni ainakin ärsyttäisi katsella jotain vilkkuvia tekstejä ja typeriä mainoksia, kun koittaisin keskittyä manuaalin lukemiseen.
Ja jos tämä käännetään porukkana kuten GM7:n manuaali, niin kääntäjät olisivat niitä, jotka joutuisivat mainoksia katsomaan ja tuotto olisi muutenkin todella pientä.

Sivuja: [1] 2 3 ... 217
Powered by SMF 2.0.11 | SMF © 2006–2009, Simple Machines LLC