Tai rekisteröidy jo tänään!
Näytä kirjoitukset
Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
  Viestit   Aiheet   Liitteet  

Aiheet - Kiwi

Sivuja: [1]
1
Rekrytointi / Tarvitsetko musiikkia projektiisi?
« : 25. Maaliskuu 2018, 20:47 »
Moi!

Teen musiikkia peleihin, animaatioihin, lyhytelokuviin yms. Jos tiedossasi on jokin projekti, josta puuttuu musiikki, voin korvausta vastaan työstää musiikkia siihen. Showreelissä on otteita joistain tuotoksistani: https://soundcloud.com/niklaseuren/showreel

Yhteydenotot sähköpostiin niklaseu@gmail.com


Rock and roll,

Niklas

2
Resurssit ja taide / Kiwin pelimusiikkia tarjolla!
« : 02. Kesäkuu 2016, 18:58 »
No niin, morjens!

Jos jollakin teistä sattuisi olemaan tiedossa jokin kaupallinen peliprojekti, josta puuttuu musiikki tai/ja äänet, niin laittakaa viestiä, mielellään osoitteeseen niklaseu@gmail.com. Vähän isommat projektit siis pääasiassa hakusessa. Pelin genrellä ei ole väliä, pystyn tekemään musiikkia/ambienssia/ääniä genreen kuin genreen. Alla olevasta linkistä avautuu yksi pelimusiikeistani, ja saman sivun kautta voi kuunnella myös muuta musiikkiani. Soundcloud-portfolioni laajenee jatkuvasti, joten olkaa kuulolla jos diggaatte noista jo olemassa olevista näytteistä!

https://soundcloud.com/niklaseuren/bonzo-walk


Rock and roll,

Kiwi

3
Haudi hau :D

Mun bändin Monopoliisin musiikkivideo biisistä Bensaa ja Unelmia on päässyt Satakunnan alueen bändikilpailun semifinaaliin! Jos diggaatte siitä niin otan kyllä mielellään ääniä vastaan täältäkin :) Myös kommentteja biisistä ja videosta olisi mukava lukea! Mä oon se komppikitaristi/taustalaulaja. Biisi on sooloa lukuunottamatta mun käsialaa, ja hoidin myös videon leikkaamisen :P Tuossa linkki:

http://porilaine.satakunnankansa.fi/2013/12/02/porilaine-bandi-viimeinen-semifinaali/

Kiwi

Sivuja: [1]
Powered by SMF 2.0.11 | SMF © 2006–2009, Simple Machines LLC