Tai rekisteröidy jo tänään!
Näytä kirjoitukset
Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
    Viestit   Aiheet Liitteet  

Viestit - Kiwi

Sivuja: [1]
1
Rekrytointi / Tarvitsetko musiikkia projektiisi?
« : 25. Maaliskuu 2018, 20:47 »
Moi!

Teen musiikkia peleihin, animaatioihin, lyhytelokuviin yms. Jos tiedossasi on jokin projekti, josta puuttuu musiikki, voin korvausta vastaan työstää musiikkia siihen. Showreelissä on otteita joistain tuotoksistani: https://soundcloud.com/niklaseuren/showreel

Yhteydenotot sähköpostiin niklaseu@gmail.com


Rock and roll,

Niklas

2
Resurssit ja taide / Kiwin pelimusiikkia tarjolla!
« : 02. Kesäkuu 2016, 18:58 »
No niin, morjens!

Jos jollakin teistä sattuisi olemaan tiedossa jokin kaupallinen peliprojekti, josta puuttuu musiikki tai/ja äänet, niin laittakaa viestiä, mielellään osoitteeseen niklaseu@gmail.com. Vähän isommat projektit siis pääasiassa hakusessa. Pelin genrellä ei ole väliä, pystyn tekemään musiikkia/ambienssia/ääniä genreen kuin genreen. Alla olevasta linkistä avautuu yksi pelimusiikeistani, ja saman sivun kautta voi kuunnella myös muuta musiikkiani. Soundcloud-portfolioni laajenee jatkuvasti, joten olkaa kuulolla jos diggaatte noista jo olemassa olevista näytteistä!

https://soundcloud.com/niklaseuren/bonzo-walk


Rock and roll,

Kiwi

3
Päästiin sitten finaaliin! :D Kiitos kaikille äänestäjille. Vielä saa toki äänestää, jotta voitettais koko skaba :P

http://porilaine.satakunnankansa.fi/2013/12/09/porilaine-bandi-finaali/


Kiwi

4
Kiitos äänistä ja kommenteista!

Lainaus
En voi äänestää, koska valittaa, että olen muka jo äänestänyt. wat
Hämärää.

Lainaus
Bensaa ja unelmia on aika erilainen kappale kuin muut teidän kipaleet, mutta varmaankin myös paras.
Laskeskeltiin tuossa jokunen päivä sitten meidän biisimäärää, ja tällä hetkellä niitä löytyy melkein 40. Ei oo ainakaan pulaa materiaalista :D Se on hyvä kun meidän bändissä melkein kaikki pystyy säveltämään/sanoittamaan. Mun henkilökohtaista suosikkia ei vielä löydy YouTubesta, mut se on treenivaiheessa.

Kiwi


5
Haudi hau :D

Mun bändin Monopoliisin musiikkivideo biisistä Bensaa ja Unelmia on päässyt Satakunnan alueen bändikilpailun semifinaaliin! Jos diggaatte siitä niin otan kyllä mielellään ääniä vastaan täältäkin :) Myös kommentteja biisistä ja videosta olisi mukava lukea! Mä oon se komppikitaristi/taustalaulaja. Biisi on sooloa lukuunottamatta mun käsialaa, ja hoidin myös videon leikkaamisen :P Tuossa linkki:

http://porilaine.satakunnankansa.fi/2013/12/02/porilaine-bandi-viimeinen-semifinaali/

Kiwi

6
Offtopic / Vs: Yleisthread #3
« : 07. Heinäkuu 2013, 14:18 »
Hah toi projekti oli legendaarinen :D Harmi et se ei koskaan valmistunut. Hieno kioski kyl!

7
Offtopic / Vs: Yleisthread #3
« : 07. Heinäkuu 2013, 12:43 »
Hahaa kyl mä teidät muistan! :D Joo mä olin/olen Monopoliisissa. Tällä hetkellä oon tosin matkaoppaana/hotellin asiakaspalvelijana ja aktiviteettiohjaajana Rodoksella, ja bändillä on uus laulaja, mut palaan bändiin todennäköisesti lokakuussa kun kausi täällä on ohi. Bändi on heittänyt jotain keikkoja, joista löytyy videoita YouTubesta, ja levykin on tulossa :) Mitäs teille kuuluu?

8
Offtopic / Vs: Yleisthread #3
« : 06. Heinäkuu 2013, 16:03 »
Moi kaikille vanhoille tutuille (ja uusillekin naamoille)! :) Tulin taas tsiigaamaan huudit. Ainakin jotain tuttuja nimimerkkejä täällä vielä on. Mietin tässä et vois taas joskus koskea tuohon GameMakeriin, mut saapi nähdä. En oo koodaillu piiiiiiitkään aikaan mitään. Ei tässä tällä kertaa muuta.

Rock and roll,

Kiwi

Sivuja: [1]
Powered by SMF 2.0.11 | SMF © 2006–2009, Simple Machines LLC